Velkommen

Velkommen i danseforeningen ” Vi Danseglade”

Hvor vi håber du /I må finde mange nye og gode venner, og få mange hyggelige timer.

Hvordan foregår sådan en danseaften? Vi danser fra kl. 19,30 til kl. 21,30, så har vi ½ times kaffepause, og derefter danser vi igen til kl. 24,00. Kaffen bestilles i baren (i løbet af den første ½ time) her kan også bestilles hvad man ønsker af spiseligt til kaffen.

I baren vil der også kunne købes øl, sodavand og diverse drikke.


Hvem skal jeg danse med? Vi har i foreningen indført M/K tider – hvilket betyder, at alle har lov til at byde hinanden op – og har en dame lyst til at danse, er hun velkommen til at byde op, selvom der ikke er averteret med at det er dametur. Det skal dog tilføjes at den første og sidste dans er forbeholdt ens egen partner, hvis man har en sådan med, ellers finder man sammen med en af de andre enlige.

Hvor mange arrangementer er der om året? Som regel danser vi hver 14. dag = fredag i ulige uger – dog kan der forekomme et par fredage i foråret vi springer over pga. helligdage.

Vi afholder 3 fester om året i en hal (forårs-, høst- & julebal) hvor vi starter med spisning kl. 18.00. Det plejer at være sjove og hyggelige fester, hvor vi alle bliver rystet godt sammen, og lærer hinanden bedre at kende.

Hjælp? Føler du dig usikker, eller er du i tvivl om noget? – ved vi at de mennesker du sidder ved siden af, er parat til at hjælpe med besvarelse af spørgsmål. Du er også til enhver tid velkommen til at kontakte billetsælgerne, som så vil sørge for at en fra bestyrelsen vil hjælpe dig til rette.

Hermed byder vi dig/jer hjertelig velkommen I foreningen, og håber du /I må få mange gode aftener sammen med os.

Bestyrelsen.